adsense safe advertisement
safe advertisement

Balkanweb.com "Publicitet"

- balkanweb.com

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme...

  5,816   $ 1,518,480.00

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

- rilindjademokratike.com

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

  628,664   $ 1,200.00

Shqiptarja.com

- shqiptarja.com

Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga...

  27,354   $ 303,840.00

GAZETA DITA

- gazetadita.al

  64,873   $ 128,160.00

Njoftime.com - Tregu i ofertave online

- njoftime.com

me pak klikime dhe oferta, shpallja, njoftimi juaj publikohet ne internet. Provojeni! Per me shume kliente nga qyteti juaj e me gjere, ne nje treg shitblerje pa...

  99,472   $ 83,520.00

Gjirafa.com - Kërko në gjuhën tënde

- gjirafa.com

  7,715   $ 1,144,800.00

Oferta Pune

- ofertapune.com

Oferta Pune eshte nje online sherbim i dedikuar per punesim dhe karrier ne trojet shqiptare. Si webfaqja e pare shqiptare ne bote ofron sherbime falas informim punesimi duke...

  2,547,695   $ 240.00

Autolajkuj

- autolajkuj.com

Prvi put na našim prostorima! Jedini pravi autoliker sa fanovima koji dolaze isključivo sa naših prostora (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Albanija, Kosovo,...

  937,830   $ 720.00