adsense safe advertisement
safe advertisement

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

- rilindjademokratike.com

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

  628,664   $ 1,200.00

NOA Lajme - Agjencia Kombëtare e Lajmeve

- noa.al

NOA - Agjencia Kombëtare e Lajmeve - E vetmja 24 orë, minutë pas minute, lajme nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe pjesa tjetër e botës

  47,255   $ 175,680.00

Newsbomb

- newsbomb.al

Portali më i madh i lajmeve në shqipëri dhe rajonit

  203,762   $ 24,840.00