adsense safe advertisement
safe advertisement

Balkanweb.com "Publicitet"

- balkanweb.com

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme...

  5,816   $ 1,518,480.00

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

- rilindjademokratike.com

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

  628,664   $ 1,200.00

Portali Albeu.com, Lajmet e fundit, sport, shqiperi, kosove, maqedoni -

- albeu.com

Albeu.com është portal i pavarur, me seli në Tiranë, i themeluar në korrik të vitit 2003.

  10,958   $ 758,880.00

Shqiptarja.com

- shqiptarja.com

Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga...

  27,354   $ 303,840.00

Portali Indeksonline - Ballina

- indeksonline.net

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe...

  70,487   $ 118,080.00

Revista Lady Albania

- ladyalbania.al

Lady Albania është një revistë elektronike qe sjell platformën më moderne online të informimit, këshillimit dhe argëtimit për femrat shqiptare në Shqipëri e jashtë vendit.

  65,012   $ 128,160.00

Gjirafa.com - Kërko në gjuhën tënde

- gjirafa.com

  7,715   $ 1,144,800.00

Newsbomb

- newsbomb.al

Portali më i madh i lajmeve në shqipëri dhe rajonit

  203,762   $ 24,840.00