adsense safe advertisement
safe advertisement

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

- rilindjademokratike.com

Gazeta Rilindja Demokratike - Online

  628,664   $ 1,200.00

GAZETA DITA

- gazetadita.al

  64,873   $ 128,160.00

Portali Indeksonline - Ballina

- indeksonline.net

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe...

  70,487   $ 118,080.00