adsense safe advertisement
safe advertisement

Khaleej Times - Dubai News, UAE News, Gulf, News, Latest news, Abu Dhabi...

- khaleejtimes.com

Khaleej Times Online provides complete news coverage from UAE and online utilities like Dubai Gold Rate, Dubai draft rate, UAE Exchange rate, silver rate

  9,145   $ 965,520.00

Balkanweb.com "Publicitet"

- balkanweb.com

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme...

  5,816   $ 1,518,480.00

Shqiptarja.com

- shqiptarja.com

Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga...

  27,354   $ 303,840.00

GAZETA DITA

- gazetadita.al

  64,873   $ 128,160.00

Tellychakkar.com | TV News, TV Gossip, Bollywood News, Bollywood Gossip,...

- tellychakkar.com

The exclusive peppery online destination for the hottest news on TV and movies...

  21,910   $ 379,440.00